Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu hava güç kaybı olmaması derunin önemlidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan temellamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın yahut müstacel perese vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın kapısı dik ve dayanıklı bir konstrüksiyonya sahiptir ve çabucak pert görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Görmüş olacaksınız ki bu derece erdemli kaliteli yangın kapılarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili manzara takkadak bapnın olabilir olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın merdiveni ile müntesip yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik derunin tercih edilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli uz ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder enseışını getirmektedir.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page